Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снежана Ђуришић се огласила након скандала у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: "Одмах сам морала да реагујем"

Легендарна певачица након скандала одлучила да проговори

1650700475_snezana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Снежана Ђуришић и Ана Бекута, пре неколико емисија у Звездама Гранда оштро су осудиле одевне комбинације две кандидаткиње, од којих је једна одустала од даљег такмичења.

Прочитајте још: ЈАЈА ФАРБАМ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК, СА СИНОВИМА: Сања Кужет за "Магазин" - како изгледа Ускрс у мом дому

Након тога Снежана је одлучила да проговори и објасни шта се заправо догодило и због чега се у медијима подигла велика прашина:

- Ја сам неко ко никад не коментарише стајлинг, зато што знам да су то млади људи који који долазе из разних крајева и сигурно многи нису ни у прилици да себи пријуште оно што би желели. Не желим никога да повређујем и доводим у ситуацију да се лоше осећа, али кад се догоди да је нешто непристојно и апсолутно непримерено и да нема никаквог покрића, онда сам одреаговала и подржала Ану и рекла своје мишљење - рекла је певачица у емисији "Гранд неwс" и додала:

- Мислим да је то довољно. Видим да се то нешто провлачи кроз портале, али не знам чему то, сви знају да на крају крајева то ничем не води. Оно што вреди остаће, а оно што не вреди не вреди, па не знам шта да се уради. Многи који нису успели да је упознају тврде да има гард. Ипак, срећна је што је упркос свему успела да задржи достојанство, али и своју приватност, иако то није ни мало лако - каже Снежана и додаје:

Прочитајте још: Јована Јеремић поново заљубљена: Водитељка признала да има дечка, па проговорила о удаји

- Све теже је то, али се некако борим са тиме да ипак имам неку своју приватност која неће бити изложена пред камерама и фотоапаратима и за сада успевам, а да ли ћу и даље успевати, то не знам. Где год човек мрдне, ето фотоапарата и то није страшно, јер је то део посла, али разне креације текста су стварно срамотне, али нека служи сваком на част - закључила је Снежа у емисији "Гранд неwс".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas