Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СНЕЖАНА ЂУРИШИЋ ШОКИРАЛА ИЗЈАВОМ: "Деца не треба да се рађају ако људи нису рекли ДА и пред Богом"

Снеђана Ђуришић шокирала је јавност изјавом, па проговорила о партнеру

1708162086_137786_sc-djurisic_iff.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Певачица Снежана Ђуришић годинама ужива у складној вези са гинекологом Вањом Милошевићем.

Њен партнер представља јој велику подршку, те у појединим ситуацијама затражи савет од њега.

- Прилично сам својеглава и навикнута да сама доносим одлуке, али онда када баш нисам одлучна свакако је Вања један од првих које питам за савет. Добро, ту су још неки људи којима верујем, нисам искључива да по сваку цену мора самостално да одлучим, али исто тако ако ми се нешто не допада, па макар се свима допадало, ја ћу по свом - рекла је Снежана.

- Брак је диван ако се двоје људи нађу и она прича да временом партнери постају као брат и сестра, то није истина. Када се људи нађу то је онда право уживање. Такви људи могу слободно да се захвале Богу и да кажу да су срећни. Неки ће сигурно рећи да сам ја старомодна, али мислим да деца не треба да се рађају ако људи нису рекли „да“ и пред Богом. Таква деца нису рођена у брачној заједници тако да мислим да је то један од најважнијих разлога због којих двоје треба да се венчају - објаснила је певачица за "Гранд".

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas