Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Софија Вергара има велики проблем: "Моје УЛОГЕ су ограничене због нагласка"

Колумбијска глумица Софија Вергара истиче да је стално у потрази за улогама због свог акцента

1706342236_1701865460_1700923126_236b12b5a516192281503bc1cf24263fcbf9ce51.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Софија Вергара тренутно игра најдраматичнију улогу у својој досадашњој глумачкој каријери, а реч је о озлоглашеној колумбијској "кокаинској куми" Гриселди Бланко, коју тумачи у најновијој Нетфлиxовој серији "Гриселда". Серија је заправо ретка прилика за Вергару да покаже своје озбиљне глумачке способности јер јој се каријера већински базирала на комичним пројектима, од улоге Глорије Причет у хит серији “Модерна породица” до филмова попут “Хот Пурсуит” из 2015. године, с Риз Витерспун.

- Увек сам у потрази за ликовима јер не могу много тога да играм с овим глупим нагласком - признала је Вергара недавно за Лос Ангелес Тимес, ругајући се сама себи.

- Не могу да глумим научницу или да будем у "Шиндлеровој листи". Моје улоге су некако ограничене - истиче Вергара.

Како пише Вариетy, 51-годишња Колумбијка је знала да је Гриселда редак пример "озбиљног лика у који је могла да зарије зубе". Али како би постала немилосрдна Гриселда Бланко, морала је да учи познате глумачке технике које су се умногоме разликовале од њеног рада на претходним пројектима. Вергара је за ову пригоду ангажовала професорку глуме, Ненси Бенкс, која је радила с Марго Роби, Џенифер Анистон и другима.

- Било је тешко јер немам никакву праву глумачку обуку. Била сам удата за Џоа Манганијела, који је класично школован глумац. Ја бих посматрала њега како се припрема. Увек сам се питала могу ли ја то - открила је.

Током лекција из глуме код искусне Бенкс, она би од Вергаре захтевала да размишља о свом лику на нове начине, па се, као што је истакла и за Тимес, морала да упита "шта лику треба од другог лика, о чему сања и шта је засмејава?"

 Вече пре него што је требало да почнем да снимам серију, седела сам у дневној соби и помислила "зашто ја ово морам да радим?". Кроз Гриселду, осетила сам нешто попут љутње према начину на који сам одгајана, одакле долазим и ко сам - додала је.

Надаље, тврди да је "познавала те људе у серији", мислећи на архетипе ликова јер се на крају и њен брат "бавио тим послом".

- Разумем Бланко јер сви ти људи који су учинили лоше ствари, нису увек нужно лоши. Мисле да раде праву ствар за људе. Апсурдно је, да, јер раде ужасне ствари, али сам упозната с тим менталитетом - истакла је.

Серију "Гриселда" продуцирао је исти тим људи који стоји иза "Нарцоса", а шест епизода које је режирао Андрес Баиз откривају нам њен успон током 70-их и 80-их година прошлог века у Мајамију, где је изградила један од најмоћнијих кокаинских картела свих времена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas