Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Софија Вергара први пут проговорила о разводу: "Знала сам шта ће се десити"

Софија Вергара и Џо Манганијело развели су се прошле године, а многи су их сматрали једним од најскладнијих парова Холивуда

1705417099_profimedia-0835586366.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Звезда серије "Модерна породица" и једна од најлепших жена света, Софија Вергара и Џо Манганијело, после седам година брака одлучили су да се раведу. Од тренутка када су се огласили на мрежама и потврдили "да остају пријатељи", амерички папараци се утркују да их усликају с новим партнерима.

Посрећило им се када је глумац излазио из теретане са 13 година млађом Кејтлин О'Конор која је стекла велику популарност када се појавила у серији "Два и по мушкарца". Осим што се бави глумом, Кејтлин ради и као водитељка. Пар се није оглашавао након објављивања ових фотографија, али је онда поносно прошетао црвеним тепихом на једној свечаности и тако свима ставио до знања да су у вези.

Ни Софија ни Џо, осим заједничког саопштења који су дали, нису се оглашавали поводом развода, а сада је лепа глумица отворила душу и испричала како се носила са свим што се писало и причало тада.

"Ту сте, пред оком јавности, и људи знају да је то део нашег посла, нешто што долази са тим када си јавна личност. Знала сам шта ће се десити. Такве ствари не могу да се сакрију", рекла је Софија.

На питање како се носила са тим што јавност расправља о њеном браку и разводу, Софија је признала да су је медији и те како поштедели

- Није било толико лоше. Морам да кажем да су медији били изузетно пуни поштовања и веома фини. Мислила сам да ће бити измишљене многе ствари, знате како то већ иде -  рекла је Вергара, па додала:

- Била сам изненађена, али они су углавном писали оно што се и јесте дешавало.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas