Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта би била да није ПЕВАЧИЦА? Александра Пријовић одговорила на занимљиво питање

Певачица Александра Пријовић, након успешног првог концерта у Загребу, одржала је конференцију за новинаре

1701703290_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovic3.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

На самом почетку она се осврнула на мањи инцидент који се догодио, када је једна девојка покушала да се попне на бину, али је обезбеђење у томе спречило.

- Као што то увек буде на концертима, момци из обезбеђења су рекли девојци да не може да се попне на бину. Ја, кад сам видела да се то дешава, било ми је жао сто се није попела и дошла до мене. Али, када сам јој рекла "ајде дођи", више је нисам ни видела - рекла нам је Пријовићева, која је истакла да јој је веома жао што је до тога дошло.

Конференцији су присуствовали медији из региона, а један новинар из Хрватске поставио је Александри питање чиме би се бавила да није певачица.

- Ставићу те у једну хипотетичку ситуацију. Више пута си потврдила да си фантастична певачица, потврде се само нижу, а мене занима да ниси певачица, како би зарађивала за хлеб? Како би преживљавала? Који би био твој други план? - питао је новинар.

- Ја сам врло сналажљива, да се не бавим овим послом, сигурно бих нашла нешто. Али ово је одувек био мој позив, ја сам знала да ћу бити певачица, за мене ништа друго није постојало. Мада мене доста ствари занима, тако да, сигурно бих се снашла - одговорила му је Приовићева.

- Прошли пут си ми рекла да волиш да чистиш по кући, ето, можда чистачица? - додао је новинар из Хрватске, на шта је Александра са поносом одговорила.

- Волим. Што да не? Човек се сналази како зна и уме - рекла је кроз осмех Александра и одушевила све.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas