Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Марко Живић у ЖИВОТНОЈ ОПАСНОСТИ, стање се ПОГОРШАЛО: Глумац пребачен на одељење са најтежим пацијентима

Већ је водио битку са тешком болешћу.

1634107458_marko.jpg
Фото В. Данилов
Oglas

Таман кад смо помислили да је најтежи период у животу глумца Марка Живића у борби с коронавирусом иза њега јер се на моменте његово здравствено стање чинило бољим, он је пре два дана поново враћен на механичко дисање.

Према сазнањима "Ало-а" од извора блиског познатом глумцу, Живић има обострану упалу плућа, али и бактеријску инфекцију која му тренутно угрожава живот.

- Марко је веома лоше, јако је слаб. Има обострану упалу плућа, високу температуру, те велики број бактерија које у комбинацији са осталим удруженим болестима против којих се и раније борио чине веома лошу клиничку слику - испричао је извор близак Живићу.

Како је још рекао, он је пребачен у А блок интензивне неге где су смештени пацијенти у најтежем стању.

- Нико се не усуђује да даје прогнозу. Марко је у животној опасности и сви сада можемо само да се молимо богу и надамо се чуду. Доктори чине све што је у њиховој моћи и прате га из минута у минут, али када је овакво стање с пуно придружених болести, незахвално је давати прогнозе - истакао је извор.

Подсетимо, Марко Живић се већ три недеље налази у КБЦ „Др Драгиша Мишовић“, где води најважнију животну битку. Након две недеље чинило се да ситуација иде набоље због чега је скинут с механичког дисања, међутим, пре два дана стање му се знатно погоршало и враћен је на респиратор.

Марко Живић важи за једну од најпозитивнијих јавних личности. Он је у неколико наврата причао о борби с канцером једњака и желуца, коју је водио са само 36 година.

                             Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas