Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стомак у првом плану: Трудна Тамара Милутиновић ђускала на концерту колегинице (ФОТО)

Тамара се појавила у одевној комбинацији која је истицала њен стомак

1687158852_grand_specijal_03052023_0076.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Тамара Милутиновић од почетка ове године има много разлога за срећу. У исто време, када је она одлучила да направи изненађење садашњем супругу, Дарку Јевтићу, за рођендан, он је одлучио да је запроси. Након романтичне просидбе, неколико месеци касније организовали су венчање за памћење на дан Тамариног рођендана.Венчање је одржано у кругу најближих чланова породице и то на салашу певачице Наташе Беквалац.

Пар је тада открио још лепше вести - постаће родитељи за неколико месеци, а на дан венчања су, окружени породицом и најближим пријатељима, открили да је у питању девојчица.

Тамара се, по свему судећи, и даље добро забавља и ужива у сваком тренутку, а доказ за то су и слике са концерта Тее Таировић на ком је била. Она се веселила и ђускала у тамнијој комбинацији која је истицала њен стомак у поодмаклој трудноћи.

Фото: Инстаграм/принтсцреен/тамарамилутиновиц

- Емили је успела и на концерт да оде! Вала, изђускала се! Теа, хвала ти! - написала је у опису фотографије.

Својевремено је открила да има промене расположења, као и то да је престала да ради у четвртом месецу трудноће:

- Имам промене расположења, али то све кратко траје, нормално је. Ја сам престала да радим у четвртом месецу, имала сам пуно заказаних наступа, којии су били далеко, рекли су ми доктори да није паметно. Доста сам радила, треба да уживам у овом периоду и да дам све од себе да плод буде што здравији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas