Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сузана Манчић причала о НАЈТЕЖИМ моментима у животу: "Када паднеш у БЛАТО мораш да устанеш и наставиш даље"

Сузана Манчић отворила душу

1674286211_Foto-Ataiamages.rs-Suzana-Mancic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сузана Манчић иза себе има јако тешке животне ситуације о којима је одлучила да проговори. Она је проживела доста тога и сматра да је најбитније препознати срећне тренутке у животу и уживати у њима.

- Срећних тренутака је у животу јако мало и треба их препознати и уживати у њима. Чини ми се да сам срећу вукла за рукав. Наравно, несрећа је неизбежна. Од малих ногу сам имала тренутке када би ме кожа болела од страха ако закасним десет минута кући, јер ме чека тата. Био је страшан и веома строг. Касније су се низали лоши тренуци, није било ништа страшно. Рецимо, симпатично је за једну младу девојку, да ми је најстрашнији рођендан био када сам напунила 23 године. Са 23 године претпоставка је била да ћемо тада завршити гимназију, па факултет, па се запослити, после иде удаја, рађање деце и то је крај живота - испричала је Сузана за "Блиц".

Прочитајте још: ОВАКВУ је до сада нисте видели: Једна од НАЈЛЕПШИХ ЖЕНА СРБИЈЕ у неочекиваном издању (ФОТО)

Сви лоши тренуци у животу су за њу били само лекција коју сматра да је морала да прође.

- Каријера коју сам имала, имам је и сада, али сам пре свега била југословенска звезда. Све што треба да ти се деси, деси ти се. Остави те дечко пред венчање, останеш без родитеља, удаш се па желиш децу, па изгубиш једанпут, па двапут, па трипут. То су све тешки тренуци који прате свако живо биће. Треба да се помиримо са губитком и да га превазиђемо, то је велика ствар. Када те баце, када паднеш у блато, окрвавиш колена, мораш дубоко да удахнеш, да се пресабереш ко си, шта си, да устанеш и наставиш даље - закључује Сузана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas