Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

"Свакако ће се видети разлика, ја је ни не кријем": Гоца Тржан искрено о браку са млађим супругом

Певачица Гоца Тржан одувек је важила за директну и отворену особу, без длаке на језику, а њена однос са 14 година млађим супругом Рашом Новаковићем многе интригира.

1639392308_c689dde0d227bee84f93cd9c30599703dd5c0149.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Гоца је сада проговорила о њиховом односу и разлици у годинама и томе да ли се плаши да ће јој нека млађа жена преотети супруга, а као што смо од ње и навикли и овога пута је била врло искрена и отворена.

- Прекратак је живот да га живиш у страху од будућности... Ја желим да живим свој живот гас до даске, јер не постоји будућност, ни прошлост, постоји само овај тренутак који сада живимо. Ја живим најлепших  година у свом животу, чак и да сам размишљала у оном тренутку када смо се Раша и ја упознали и да сам рекла: "Једног дана ће да се види та разлика", не бих имала ових најлепших 11 година у свом животу - рекла је Гоца у емисији "Звезде Гранда Специјал" и додала:

Прочитајте још: Да ли препознајете девојчицу са слике? Данас је једна од популарнијих певачица код нас увек доследна свом стилу (ФОТО)

- Свакако ће се видети разлика, ја је ни не кријем... Ми се шалимо на тај рачун и правимо вицеве. Суштински се изузетно волимо и поштујемо, наша веза и брак није базирана искључиво на физичкој привлачности. Једног дана ако буде желео да буде са млађом и лепшом женом, ја не могу и нећу да га задржавам, то је бесмислено, јер и ја са 60 година ћу бити озбиљно пиленце за неког чичу од 80.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas