Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СВЕ САМ ПУСТИО НИЗ ВОДУ": Дарко Лазић је водио тешку борбу са својим пороцима

Дарко Лазић је познат по свом бурном начину живота

1710248165_Foto-Ataimages.rs-Darko-Lazic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Фолк певач Дарко Лазић више пута јер причао о томе како воли да попије, међутим сада је открио да је било периода када је покушавао да остави пиће, али му то нажалост, није пошло за руком! Он је испричао да не може да престане да пије, па се због тога није скроз примирио, с обзиром да је причао да ће то да уради.

- Пошло ми је за руком да се мало примирим после саобраћајке, али се нисам скроз смирио. Људи су ме осуђивали јер сам рекао да ми је са ове тачке гледишта смешно што сам имао удес, али нисам ја то тако буквално мислио! Покушавао сам да престанем да пијем, не кажем да нисам, али ми је то тешко ишло и само сам све пустио низ воду не вреди кад не могу - почео је певач, па је рекао да често сања удес:

- Дешавало се да сањам саобраћајку и да се пробудим сав знојав и у локви воде. То је зато што се сетим неких ствари, није мени тада било лако, иако сам ја шаљивџија, па многи мисле да не схватам озбиљно ситуацију. Најважније је да данас много више водим рачуна, али младост-лудост. Немам пуно тога да кажем у своју одбрану, осим да све дође у своје време!

Иначе, како је причао на тему тога да се данас примирио, Лазић тврди да данас ретко излази у провод јер се посветио породичном животу.

- Каћа и ја смо се максимално посветили једно другом и видите да се не одвајамо ни на дан. Много ми је драго што смо коначно направили свадбу, сада је некако све како треба. Што се деце тиче, наравно да биих волео да их имамо десеторо. Полако, нигде не журимо и мислим да ће све да дође на своје место. Јесам се примирио, види се по мени, а то кад ме видите да пијем је већином на тезгама и по ресторанима - објаснио је фолкер кроз смех.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas