Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Свестан сам какву жену имам поред себе": Ђоле Ђогани о 20 година млађој супрузи, па открио ШТА МУ СМЕТА - "Нисам присталица тога"

Ђоле Ђогани без длаке на језику о љубомори

1666340219_djoganii.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Весна и Ђоле Ђогани у браку су више од две деценије и један су од најскладнијих парова на естрадном небу. Упркос разлици од 22 године, они сјајно функционишу, а њихова љубав је све јача.

Весна одржава заносну фигуру напорним тренинзима, што се види на фотографијама и снимцима на њеним друштвеним мрежама. Често мами уздахе јачег пола, али Ђоле открива да му то нимало не смета. Он истиче да му импонује што поред себе има жену коју сви желе.

Прочитајте још: Вујадин Савић се ИЗДРАО на Мирку пред новинарима: Фудбалер ОШТРО одбрусио изабраници - "Иди сама. Не занима ме то"

"Ја увек волим када моја Весна показује тело и када је згодна. И волим када је сви гледају - и мушкарци и жене. Када зевају у њу, значи да је пожељна, згодна и лепа. И онда је и она задовољна. Мени не смета када је гледају. Увек сам уживао када у њу гледају и желе је. Ја знам да је Весна само моја и то је то. Нисам љубоморан. Ми немамо моменте љубоморе. Уживам у њеној лепоти и уживам када други уживају да је гледају и желе. Свестан сам какву жену имам поред себе. Мислим да је привилегија имати жену коју жели велики проценат мушке популације", преноси "Мондо".

Ђолетова изабраница недавно је одлучила да уради прву естетску корекцију. Певачица сматра да је ова интервенција била неопхпдна, па је зато урадила ботокс за боре око очију, ботокс чела и мезотерапију. 

Прочитајте још: Две деценије љубави: Водитељка Маја Николић прославила јубиларну годишњицу брака - "Хвала ти за подршку" (ФОТО)

- Овај пут сам урадила ботокс за боре око очију, ботокс чела, а затим сам урадила мезотерапију за сјај и еластичност коже. Свака мезотерапија се прави у зависности од типа коже - објаснила је Веснана свом Инстаграм профилу.

Међутим, Ђоле је открио да није присталица естетских захвата.

"Нисам присталица, ја сам против тога. Мислим да човек треба да стари и буде у складу с годинама. Све те варијанте које нису природне не волим. То је ипак само моје мишљење, свако ради шта воли и хоће", признао је познати денсер.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas