Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕТ У ШОКУ, ХИЉАДЕ ЉУДИ ДЕЛИ НОВЕ ФОТКЕ БРЕДА ПИТА: Сви се питају како је ово могуће, а нико нема одговор (ФОТО)

Био је и остао најбољи фрајер на свету, кажу милиони људи широм света

1688457020_Bred-Pit-NASLOVNA-111.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ брадпиттсуппорт
Oglas

Ако је некога обележила титула најбољег фрајера света, то је без сумње Бред Пит. Одувек је важио за једног од најлепших глумаца икада, који је могао да направи било какву промену и задржи све комплименте. Жене су му "праштале" и модна издања у сукњама, а најновије фотографије запрепастиле су и жене и мушкарце. Има 59 година, а многи не могу да се начуде како Бред Пит не стари. Кажу да за њега време иде уназад.

Како би снимио нову рекламу за италијанског произвођача кафе-апарата са којим сарађује дуже време, Бред Пит се појавио у француском градићу Туртор. То је био тренутак када су настале папарацо фотографије, које су изазвале хиљаде реакција на друштвеним мрежама. Главни разлог како кажу, јесте то што глумац изгледа 20 година млађе. Његови фанови пожурили су да поделе фотографије на друштвеним мрежама, коментаришући како је Бред открио неки извор младости.

На фотографијама се види да Бред поново има стару фризуру, кратку и разбарушену плаву косу из периода "Играј своју игру". "Изгледа бар 20 година млађе", "Како изгледа тако добро?", "Изгледа феноменално", "Године му заиста не могу ништа", "Он је жив доказ да и у зрелим годинама уз мало труда можете да изгледате сјајно", "Ма, да ли је легално изгледати овако добро?", "После ми кажите да није најлепши глумац Холивуда свих времена", "Ма, дајте, погледајте само друге мушкарце његових година", само су неки од хиљада и хиљада сличних коментара.

Како је могуће да овако изгледа у 59. години?

Према британском медицинском директору Њујоршке дерматолошке групе, доктору Костасу Папагеоргиоу, Бред Пит заиста води рачуна о свом физичком изгледу.

" Не покушава да изгледа млађе, али изгледа као најздравија верзија себе. Чини се да Бред води рачуна о свом лицу и врату и да их штити од сунца и на овој начин чува еластичност коже", рекао је др Костас једном приликом и истакао да Бред сигурно није радио видљиве операције и ботокс. " Иако би Бред могао да уради операцију блефаропластике помоћу које би 'средио' горње капке, он је довољно паметан да то избегне, и задржи природан изглед", нагласио је др Костас, и додао да велику улогу у његовом изгледу вероватно играју и гени.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas