Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

СВЕТСКА А НАША: Констракта потписала уговор са највећом издавачком кућом на свету - ВИРГИН РЕЦОРДС

Представница Србије на овогодишњој Песми Евровизије и тренутно једна од најактуелнијих уметница у региону, Констракта, од данас започиње сарадњу са локалним ентитетом светске етикете Виргин Мусиц Лабел & Артист Сервицес, који у Србији послује раме уз раме са регионалним канцеларијама Универсал Мусиц, саопштили су из ове издавачке куће.

1648982622_new_divas_arena_16042015_020.jpg
Пхото:АТА
Oglas

Овом приликом, Виргин отпочиње партнерство са етикетом Грувленд!, која стоји иза Констракте, али и Земље Грува, са којом ће такође сарађивати на пољу дигиталне дистрибуције музике.

Једна од фаворита на такмичења за Песму Евровизије 2022. од сада ће имати подршку у дистрибуцији свог досадашњег каталога, као и предстојећих издања и нове музике.

У оквиру сарадње, већ данас су на стриминг сервисе додати синглови "Мекано" и "Нобл", оба представљена кроз "Триптих", и доступни су слушаоцима на територији Србије и глобално.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Поред Бруса Вилиса, и ове холивудске личности ПАТЕ ОД АФАЗИЈЕ

"Веома смо задовољни што је Констракта постала део Виргин породице и што овом приликом започињемо партнерство са Грувлендом! Као највећи издавач на свету, са Констрактом имамо велике планове и сигурни смо да ћемо кроз наш премиум сервис дигиталне дистрибуције имати фантастичне резултате. Ово је само део наше регионалне стратегије рада са ауторима и извођачима за које сматрамо да су посебни", наводи Никола Јовановић, Вице Пресидент оф Виргин Мусиц Лабел & Артист Сервицес, Wестерн Балканс.

"Грувленд!" је добио своје партнере који могу да обезбеде довољно транспарентну и богату пословну праксу у све компликованијем свету дигиталних медија. Доћи до могућности која обезбеђује целокупно музичко пословање и тако оставља места за креативни рад и стваралаштво је за нас било најбоље решење. Надамо се доброј сарадњи са овом кућом у будућности", истиче Милован Бошковић из Земља Грува.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Краљица Елизабета отворила башту Бакингемске палате: Започела са припремама за ПЛАТИНАСТИ ЈУБИЛЕЈ (ФОТО)

Виргин Мусиц Лабел & Артистс Сервицес је крајем прошле године проширио своје пословање у Србији и региону отварањем новог ентитета под новом и независном управом, са циљем да пружи врхунске и флексибилне услуге најпродуктивнијим предузетницима музичке индустрије и независним талентима у свету.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas