Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВИ ФЕТИШИ ЕЛВИСА ПРИСЛИЈА: Омиљене су му биле 14-годишњакиње, ГЛЕДАО ЈЕ ДРУГЕ док имају интимне односе, а од Присиле тражио ОВО

Присли је имао прилично лудачки интимни живот: фетиши, опседнутост 14-годишњакињама и воајеризам. У Прислијевом кревету било је свега, осим добрих интимних односа.

1697279658_2.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бивша супруга Присила Присли имала је 14 година када је упознала Елвиса у немачкој војној кантини, док је он имао 24 године. Она је молила Елвиса да доведе њихову љубав до врхунца, али је он желео да је одржи невином, што је детаљ који је присутан многим његовим везама.

- Последњи пут сам га молила да доведе нашу љубав до врхунца. Било би му тако лако. Била сам млада, рањива, очајно заљубљена, а он је могао потпуно да ме искористи. Али он је тихо рекао: "Не, једног дана хоћемо, Присила, али не сада. Стварно си премлада" - сећа се Присила Присли за медије.

Присила није била једина девица с којом је био

​Џеки Роуланд упознала је Елвиса 1956. када је имала 14, а он 21. Алана Неш пише у својој Елвисовој биографији да је Елвис одвео Џеки у собу у позоришту да је научи да се љуби.

- Никада раније нисам пољубила дечака... Елвис је био веома љубазан и нежан учитељ, открила је Џеки, а када их је ухватила њена мајка он је рекао Џеки: "Знаш, кад порастеш, бићеш моја"- написала је она.

Френсис Форбс, још једна 14-годишњакиња, појавила се на Елвисовој кући и каже да га је заправо упознала са 13 година.

- Тада није обраћао пажњу на мене, али када сам имала четрнаест година, приметио ме је. Четрнаест година је било магично доба за Елвиса - изјавила је она.

Године 1974, када је Елвис имао близу 40 година, упознао је још једну 14-годишњакињу, Рику Смит, у Мемфису. Рика каже да су имали неколико дугих "сеанси". Елвис јој је поклонио ауто, што је њен отац дозволио. После је желео да Рика одлети са њим у Нешвил, али је њен отац то одбио. Њихова веза окончана је следеће године 1975.

 

Елвис Присли је био воајер?

Присли је наводно такође поставио двосмерна огледала у својој кући, а исто је урадио и у својој кући поред базена да би шпијунирао људе док имају интимне односе.

Када је Елвис излазио са Ен-Маргрет, његови људи су ставили танко огледало испод Елвисовог кревета, надајући се да ће видети како Елвис и Ен-Маргрет имају интимне односе, као што су пратили свакога ко има односе у тој кући.

 

Фетиши Елвиса Прислија

Током година, Елвис је развио специфичне фетише, као што је замолио своје девојке да увек носе беле гаћице док су у кревету. Волео је игру улога током односа, па би тако уместо стварног односа са Присилом, њих двоје би се обукли као медицинска сестра и пацијент и истраживали тела једно другог.

Понекад је Елвис уводио и друге девојке у своју спаваћу собу, па би натерао Присилу и девојку да се претварају да воде љубав док је он гледао, снимао и понекад би се придружио. Њих двоје би фотографисали сцене са полароидом и чували фотографије у сребрном коферу.

Елвис Присли је такође организовао велике журке у вили без Присиле или његових других девојака. Уместо тога, позвао би плесачице "да пливају голе у базену, а затим да се придруже момцима у многим спаваћим собама".

 

БОНУС  ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas