Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВИ МОМЦИ МИЛИЦЕ ТОДОРОВИЋ: Сад шета манекена, глумац јој био НАЈВЕЋИ ПРОМАШАЈ

Певачица Милица Тодоровић опет је заљубљена и то у Лазара, бившег манекена, с којим се појавила на 60. рођендану Жике Јакшића.

1707464366_16c7c2061e99032ce5c405723264f4213bddb746.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица иза себе има неколико турбулентних веза, а пре Лазара била је заљубљена у глумца Петра Стругара.

Миличина прва љубав је Ненад Јовановић, певач с којим је била дуго у емотивној вези још као клинка. Њих двоје заједно су се такмичили у "Звездама Гранда".

- Ненад се оженио, ми смо били млади тада и драго ми је што смо остали у добрим односима. Живела сам код њих, његова мама ме је чувала као своје дете. Нешина сестра ми је једна од најбољих другарица - рекла је Милица једном приликом.

Њен следећи дечко био је Раде Ковачевић, брат Саше Ковачевића. И о њему је Милица имала само лепе речи.

- Код мене је све трајало четири године. Једном ми је тата рекао: "Ти, сине, догураш до четири и ћао". Раде је предиван дечко, добродушан, као и његова породица. Не постоји план како да останеш с неким у добрим односима после раскида, једноставно се тако деси - рекла је певачица, па се осврнула кратко и на њену романсу с кореографом Милошем Пауновићем, с којим је била скоро пет година.

Свакако да је веза са Милошем утицала и на то да професионално напредујем. Учио ме је плесу, глуми, свашта се од њега може научити.

Вест да певачица и кореограф више нису заједно одјекнула је у медијима, нарочито што су сви очекивали да ће се, после пет година везе, венчати. Како су тада наводили извори блиски Милици, одлука да се исели из његовог стана се крчкала дуго. Донела ју је више разумом него срцем, због чега јој је било додатно тешко да преболи заједнички живот који су имали. Певачици је наводно требала помоћ психијатра након раскида.

Последњи момак био јој је глумац Петар Стругар, са којим је Милица упловила у везу крајем 2019. године и раскинула након пет месеци везе.

- Коњ је пресудио. Коњ нас је саставио, он нас је и раставио. Шалим се. Кад не иде, онда не иде. То је једини емотивни промашај који сам имала. Нисмо се слагали енергетски. Ја сам на једној страни, он је по цео дан с коњима и то је то - рекла је Милица.

Певачица је једном приликом код Огњена Амиџића причала о момцима с којима је била и нагласила да је са многима прошла велику тортуру.

- Имала сам и ја манипулаторе у својим везама! Понижавали су ме, уцењивали, говорили ми да без њих не вредим ништа, убијали су ми его и самопоуздање! Све су радили да се осећам се осећам несигурно, а избегавали моје покушаје да раскинемо, просто су ме емотивно манипулисали. Али то сам схватила и научила, а то сада више не може тако - говори Милица, али није желела да прецизира на ког бившег момка је мислила.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas