· · Коментари: 0

СВИ СЕ ПИТАЈУ ГДЕ ЈЕ МЕГАН МАРКЛ? Није виђена у јавности након изласка Харијевих мемоара, али ускоро ће се наћи НА СУДУ (ФОТО)

Хари и Меган ускоро пред судом

1675847989_profimedia-0745682806-Megan-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа

У поседње време имали смо прилике да видимо принца Харија у многим емисијама, поводом промоције његове књиге Резервни. Међутим, од Меган ни трага ни гласа...
Сви су се запитали зашто Меган не пружа подршку свом супругу, у тренутку када се толико медијски експонира, 
и одговара на бројна питања везано за њихов живот. Али, Меган ће ускоро ипак морати да иступи, и то на суду.

Како ББЦ наводи, војвода и војвоткиња од Сасекса биће испитани у оквиру случаја за клевету, коју је покренула Меганина полу-сестра. Саманта Маркл, тужи Меган за ''клевету и штетне лажи'', након интервјуа са Опром Винфри 2021.

Она тврди да је била оклеветана, када је Меган ''лажно и злонамерно'' изјавила да је ''једино дете''.
Судија је одбацио захтев који је Меган поднела, да заустави давање исказа у овом грађанском предмету.

Фото: Профимедиа

Документи до којих је дошла ПА Новинска агенција, како ББЦ наводи, приказују оригинални предлог.

Они показују да је Саманта Маркл, која има мултипле-склерозу и користи инвалидска колица, покренула акцију, рекавши да је око 50 милиона људи у 17 земаља гледало интервју са Опром. У оптужби се наводи, да је овим путем Саманта подвргнута ''понижењу, срамоти и мржњи светских размера''.

Додаје се да је Меган користила ''снажне ресурсе операције за односе са јавношћу краљевске породице'' и да шири ''лажи широм света'' о Саманти и њиховом оцу Томасу Марклу, и то описује као '' невиђену кампању да се уништи њихов углед и кредибилитет''. Судија са Флориде, Шарлин Едвардс, одбацила је у уторак захтев који је Меган поднела да заустави давање исказа у случају.

ТхеТимес наводи, да је она тврдила да се од поротника тражило да одлуче шта тачно представља ''блиски'' однос између полусестара. Случај за клевету долази након објављивања мемоара принца Харија, и серије ''Хари и Меган''где се Саманта у једном делу спомињала.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.