Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви се питају шта се догодило са ЛИЦЕМ СУЗАНЕ ЈОВАНОВИЋ? Због ове промене, нико не може да је препозна (ФОТО)

Највећа трансформација до сада

1677660142_sanja_kuzet_01062022_0030-Suazna-Jovanovic.jpg
Фото: АТА
Oglas

За супругу Саше Поповића многи кажу да је права срећница, и да живи праву бајку о каквој многе жене маштају. Многи који је познају, кажу да је њена највећа врлина скромност. Иако је увек деловала доследна свом изгледу, и није много експериментисала у прошлости, изгледа да је сада дошло време за промену.

Позната по томе што негује природан изглед, Сузана од почетка своје каријере па до данас није поглегла трендовима савремене лепоте који подразумевају естетске корекције, а иако су је пријатељице наговарале да се подвргне третманима подмлађивања, она на то није пристајала, сматрајући да је још увек рано за тако нешто, пише "Свет". 

Годинама је остала верна и својој боји косе, а једина промена која се могла повремено приметити када је изглед Сузане Јовановић у питању, јесте начин шминкања.

Међутим, да шминка и те како може да чини чуда, те да жену учини непрепознатљивом, уверили смо се управо новом Сузанином фотографијом, на којој она са наглашеном шминком и доста светлијом косу, и озбиљним изразом лица, не личи на себе. Иако се већина слаже да јој изузетно лепо пристаје нови изглед, има и оних којима се овакав изглед Сузане Јовановић није допао, јер како кажу, желе да је виде насмејану, каква је одувек била.

Иначе, о Сузанином изгледу се брину њена ћерка Александра и снајка Тијана, које ускоро покрећу заједнички бизнис. Наиме, ћерка Александра је завршила курс за маникир, па је решила убудуће тиме да се бави, а њен отац Саша Поповић једном приликом је открио да ће она да се удружи са снајком, Данијеловом женом, која је позната шминкерка и која већ годинама ради у "Гранду".

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas