Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сви су коштали и радили више од мене": Александра Пријовић о почетку каријере

Александра Пријовић се пристила почетака у музичкој индустрији

1693913562_a2b2e560ba7d21c2ca36d21a48ff35e4716a1422.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Александра Пријовић, постигла је вртоглави успех након деценије на естради коју ће обележити спектакуларним солистичким концертима у Београду, након чега ће турнеју наставити у региону.

Иако је данас најуспешнија млада звезда на овим просторима и прва „Звезда Гранда“, која ће одржати концерт у Арени, певачица не заборавља своје почетке и борбу коју је водила како би изградила своје име на нашој естради.

Упркос таленту који је показала у такмичењу, признаје да је било колега и колегиница који су више радили од ње.

– Када сам почела да радим и годину дана након што сам потписала уговор за „Гранд“, сви су коштали више од мене и сви су више радили, мени је то дошло временом и цена је расла, али никада ми није било криво- прича певачица која је увек веровала да ће се њен труд исплатити.

– Ја сам говорила увек: „Хвала Богу, нека ради, нека кошта сто пута више једног дана ћу и ја“. Мислим да људи када верују себи и не желе другима лоше, јер се ја и данас радујем због свачијег успеха, мени не може да буде криво. Ја желим свима све најбоље и када је човек сигуран у себе и ради поштено, не може другачије да му се деси, заслужила сам све ово– искрена је Прија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas