Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сву срећу ти желим, што даље од мене": Барбара Бобак искрено о РАСКИДУ са Дарком Лазићем - "Потражила сам стручну помоћ"

Певачица отворила душу

1668584368_Foto-Ataimages.rs-Barbara-Bobak.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Барбара Бобак је открила детаље свог односа са Дарком Лазићем. Њих двоје су били у емотивној вези, а она је још пре раскида потражила стручну помоћ јер јој се, како каже, живот променио из корена.

"Потражила сам стручну помоћ пре раскида, ако ћеш искрено (смех). Због свега тога ми се живот нагло променио из корена. Ја сам неко ко је водио неки јако 'оптималан' живот, а када ти се деси тако нешто, такав бум, када ти се све тотално окрене... Да би се снашао у свему томе и не би себе изгубио, ти мораш. Мислим, не мораш, али ја сам морала", признала је Барбара у емисији "Амиџи шоу".

Прочитајте још: "Мој тата продаје тоалет папир на пијаци": Рада Манојловић открила непознате ДЕТАЉЕ о својој породици

Дарко није једини разлог због ког се одлучила на овај корак, али тема су били и остали проблеми који су је мучили.

"Наравно да сам ја на тим психотерапијама разговарала и о томе, као и о стварима које се дешавају мени у животу, али нисам сад стриктно због њега", поручила је певачица.

Она није неко ко се дружи са бившим љубавима, за све њих има кратку и јасну поруку.

"Нисмо ни у каквим односима, нити има потребе. Не везује нас ништа, зашто бих морала да имам било какав вид контакта, односа са њим? Нисам неко ко ће бити пријатељ са бившим, сву срећу ти желим, што даље од мене", поручила је Барбара Бобак. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas