Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Такву врсту умора као мајчинство, још нисам доживела": Ана Ивановић открила детаље васпитавања синова, Луке и Леона

Ана Ивановић објашњава да јој је улога мајке нешто најлепше што је доживела

1667985940_2f2d3897cb39a0a586a0ffb953bb50cc1d7d26d4.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Некадашња најбоља тенисерка света, Ана Ивановић, у браку је са немачким фудбалером, Бастијаном Швајнштајгером, од 2016. године. Пар има двојинуцу синова, Луку и Леона, које држе ван очију јавности и труде се да приватни живот чувају за себе.

Ана не говори често за медије, а сада се дотакла теме родитељства и начина одгајања синова. Објашњава да је улога мајке чини веома срећном, али и да јој је то изазвало умор који, иако је спортиста, није доживела.

Прочитајте још: Јелена Ђоковић децу од МАЛЕНА учи правим вредностима: Фотографија на којој Тари чита РОМАН одушевила јавност - "Паметно дете" (ФОТО)

- Бити мајка је нешто најлепше што ми се десило у животу, али и у исто време напорно. Желим да деци усадим све оно чему и ја тежим. Није то лако. Али са друге стране заиста уживам, врло смо активни. Имам потпуно ново поштовање према својој мајци, као и женама које раде и у исто време подижу децу. Физички ми је било напорно, иако сам целу каријеру мало спавала, путовала, мењала авионе, али такву врсту умора као код мајчинства, још нисам доживела. Међутим, када ми деца пруже један искрени осмех, ја све заборавим - говори Ана у емисији "Кец на једанаест".

Како је бављење професионалним спортом део живота и Ане и Бастијана, поставља се питање да ли дечави више воле тенис или фудбал. 

- Бастијан их мотивише да играју тенис, могу слободно рећи у мањој количини, али подстиче. Међутим, сваки пут кад ја хоћу нешто да им покажем, они кажу: 'тата ће'. Не играм са њима тенис. Старији син је доста креативан, воли књиге, као и да црта и пише. Млађи је активнији, можда он буде тенисер - напомиње тенисерка у емисији.

Ана и Бастијан се труде да са децом буду што више у природи и да их подстичу да буду креативни:

- Трудимо се да што више времена проводимо напољу и будемо у природи. Не гледамо телевизију. Трудим се да им организујем разне интерактивне игрице, возимо бицикл, трчимо по трави... Битно је да цртају, сецкају и буду креативни. Обожавају да се играју аутомобилима, ипак су они дечаци. Приметила сам и да су Лука и Леон потпуно другачији. Старији је много више повукао на мене, а млађи син је као тата Бастијан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas