Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Савић блиста заљубљена: "Коначно сам испуњена после толико година" (ФОТО)

Певачица не крије да је коначно срећна и испуњена у љубави

1669970686_tanja_savic_port_29092022_0008.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Након што је прошла кроз тежак период борбе за старатељство над синовима Максимом и Ђорђем, певачица Тања Савић проговорила је о томе у каквим је односима данас са бившим супругом Душаном Јованчевићем.

Некадашња звезда "Гранда" открила је у разговору са медијима да се њени синови редовно чују са Јованчевићем и додала да би и она волела да је у контакту са њим, али да он то упорно одбија. 

Прочитајте још: Рада Манојловић проговорила о сукобу са братом: "Мука ми је да испадам зла сестра"

Како је том приликом певачица рекла, догодила се ситуација када јој је школа у коју малишани иду,  тражила њихов извод из матичне књиге рођених, што је она и затражила од Душана, али чак ни тада није добила одговор од њега.

На питање да ли би њена деца волела да се врате у Аустралију, певачица је додала да не верује у то, али да би синови и те како желели да га виде, и да она са тим нема никакав проблем, иако би он по доласку требало да одговара на суду.

Прочитајте још: Једна ГРЕШКА је коштала каријере: Љубав, новац, породица и слава нису били довољни ВИТНИ ХЈУСТОН да буде срећна

 - Нека стисне зубе и нека дође, све је то део живота - додала је она.

На констатацију да блиста, насмејана певачица признала је да је заљубљена.

- После свих мучних година и кроз све што сам прошла, мислим да сам коначно заслужила да живим живот пуним плућима. Испуњена сам изнутра, али не бих откривала ко је у питању - закључила је певачица за "24седам".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas