· · Коментари: 0
ЛЕПЕ ВЕСТИ

Тања Савић коначно у загрљају својих синова: Певачица са децом кренула за Србију! (ФОТО)

Тања Савић коначно је у загрљају својих синова

1624182645_tanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy

Певачица је након годину и по дана борбе коначно успела да врати синове кући.

Прочитајте још: Сузану Манчић сви знате, а погледајте зашто њену млађу ћерку упоређују са Анђелином Џоли? (ФОТО)

Тања Савић, отпутовала је у Аустралију, како би своје синове вратила након годину и по дана кући. Читава агонија се догодила прошле године у априлу, када је њен још увек законити супруг, без њеног пристанка децу одвео преко океана.

Годину и по дана није видела синове

Певачица је сада поделила на друштвеној мрежи Инстаграм слику, како ужива са својим синова, са којима ће се кроз неколико дана вратити у Србију и наставити нормалан живот. Душан је наводно у Аустралији поднео папире за развод, чиме ће њихов једанаестогодишњи брак ускоро бити окончан.

- Ето нас. Срећни. Насмејани. Коначно заједно! Београде стижемо за тачно 26 сати! - написала је насмејана Тања док је позирала са синовима Максимом и Ђорђем.

Прочитајте још: Видео Скарлет Јохансон када је била дете постао хит на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Ова фотографија, изазвала је лавину позитивних и емотивних коментара, а највећу подршку путем друштвених мрежа, Тања је добила од својих колега.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.