Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Савић објавила нову фотографију са ДЕЧКОМ: Певачица блиста у загрљају пилота (ФОТО)

Тања Савић је заљубљена до ушију

1698925190_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Savic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Тања Савић је у срећној вези са 11 година млађим пилотом. Она не може да сакрије срећу, па је сада одлучила да објаву још једну фотографију са својим изабраником, Мухамедом Мукијем Бешићем, која сведочи о томе колико се овај пар воли.

Подсетимо, Тања је недавно први пут проговорила о новој љубави и изабранику.

- Не могу да сакријем срећу. Ми смо се једно време крили и било је јако тешко и стресно. Ја не могу за јавност да откријем колико смо ми заиста заједно. Ја нисам глупа жена да бих у етар стављала неке ствари и показивала свог партнера да нисам сигурна у то после свега што ми се десило. Много сам опрезна и једино кад сам сигурна 100 посто у нешто ја то објавим. Моја публика заслужује да буде срећна и да мало буде упућена у мој живот. Приоритет је да деци буде добро и мени је срећа моје деце најбитнија. Ја пазим на њихова осећања веома, они су у осетљивим годинама. Ја њима не могу да приређују неке стресове. Мислим да треба да се нађе пут како да се деси приђе и право време. Треба да се деци објасни да мама и тата нису могли заједно. Ја стварно ценим породичне вредности и деца су ми на првом месту - каже Тања и открива како су се она и Муки упознали, али и да ли је истина да ју је верио и да ће се ускоро удати. - рекла је певачица у емисији "Премијера викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas