Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Тања Савић открила да је муж уцењује: Он је болестан, плашим се за децу

Тања Савић месецима преживљава драму

1602836723_tanja-savic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица је гостујући у једној емисији открила, да је муж уцењује да буде са њим, као и да уколико буде желела развод, да децу неће видети:

Прочитајте још: Откривено због чега је певач Гранда ИЗВРШИО САМОУБИСТВО?!

- Он мене уцењује већ дуже време да се ја вратим њему иначе нећу децу видети, до тога је дошло. Ја немам авион да дођем у Аустралију, па сам га питала је л хоће он да дође овде са децом, на шта је он мене буквално уценио, ја имам и доказ за то. Имам у порукама све. Написао ми је ,,Или ћеш да будеш са мном, да будемо заједно са децом, или ја остајем сам у Аустралији", тако да ја само могу да останем без деце, уколико се не помирим са њим. Јасно је какав је то профил људи. Јако себична особа, нарцис. Само мисли на себе, уопште не мисли на децу - рекла је Тања и објаснила због чега не може у овом тренутку да отпутује у Аустралију.

- Отказали су ми овај авион који је био заказан за крај октобра. Међутим, постоји још неки лет, преко Индонезије се лети, али ја не бих да ризикујем, јер је корона још увек актуелна, не знам где ће ме затворити, где ће ме држати у карантину. Не желим да угрозим себе, ја деци требам здрава и жива, а не болесна или да ми се нешто догоди, не дај Боже. Једини начин сада да се борим за децу је искључиво овај , путем суда. Тања не крије колико је забринута што тренутно није са децом, јер њен супруг и те како утиче на њих.

Прочитајте још: Његов пут ка звездама прекинула је трагедија: 13 година од смрти Тошета Проеског (ФОТО)

- Он апсолутно утиче на децу. То се види. С тим што ја знам какав је он и олакшавајућа околност ми је та да знам да има дијагнозу. Човек заиста има дијагнозу. Има поремећај личности. Јако је страшно да такав човек остаје кући са децом и да их чува - искрена је била она.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas