Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Теyа Дора објаснила како је добила надимак и зашто се пријавила на такмичење: "Нисам била сигурна"

Теодора Павловска, познатија као Теyа Дора, представљаће Србију на "Песми Евровизије" која се ове године држава у Малмеу, у Шведској.

1709555622_teya_dora_03032024_0006.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Након што ју је шира јавност упознала након песме "Џанум" из хит филма и серије "Јужни ветар", Теодора је још једном одушевила публику, а овог пута нумером која ће представљати Србију на највећем музичком такмичењу.

Теyа Дора је сада у Јутарњем програму на Радио-телевизији Србије испричала да ли су јој се слегла осећања након финалне вечери:

- Нису се сви утисци слегли, али баш била сам у шоку и збуњена кад се све оно десило. Осећам се прелепо, то је велика част да представљам Србију са песмом "Рамонда" на Евросонгу. Мало сам уморна, и даље помислим да треба да идем на пробу, имали смо их пуно, све се то исплатило. Сви учесници су били феноменални, толико смо се лепо слагали и поџавали, драго ми је што је фестивал тако феноменално испао - рекла је певачица и објаснила како је добила надимак Теyа Дора:

- Када сам студирала на Беркли колеџу у Америци, људима тамо је било тешко да изговоре Теа, сви су ме звали Теја, а онда Теодора је било Тејадора, тако је дошло до тог надимка, ја сам га после раздвојила да буде Теја Дора и тако... Спонтано се десило.

Теyа Дора је у Јутарњем објаснила је и зашто се пријавила на такмичење Песма за Евровизију.

- Искрено, много људи ми је писало када је изашао "Џанум", фанови су правили видее, ТикТокове писали су ми да се пријавим баш са том песмом, вероватно нису знали да не можеш да се пријавиш са песмом која је већ изашла. Ја сам размишљлала о томе, нисам била сигурна, али нисам радила на некој новој песми, бар по мом мишљењу која би била добра за такмичење... Када се десила мелодија за песму "Рамонда" била ми је магична, када је дошло време да се напише текст, знала сам да је та песма за фестивал.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas