Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТО ЈЕ ЉУБАВ: Глумачка легенда гледа у деколте 25 лета млађе жене - после 23 године у браку (ФОТО)

И даље опчињен

1676733682_Profimedia-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Мајкл Даглас (78) и Кетрин Зита Џонс (53) појавили су се надевано на премијери филма у Лондону. Прелепа Кетрин, пленила је својом женственошћу и појавом, у дугој елегантној тоалети лила боје.
Изгледа да је и свом мужу изгледала веома заводљиво, јер Мајкл није скидао поглед са ње, тачније са њеног деколтеа. Фотографије које су настале овом приликом обишле су свет, па је свима било занимљиво како је познати глумац и даље заљубљен у своју супругу, након 23 године брака.

Фото: Профимедиа

Они важе за један од најстабилнијих холивудских бракова, а разлика у годинама, чак 25, ни мало им не смета.

Кетрин и Мајкл упознали су се на Деаувилле Фестивалу далеке 1998.године, а лепа Велшанка је холивудског ветерана очарала исто вече, док се како се наводи, он њој није свидео на прву лопту.

Даглас јој је већ пола сата након упознавања, рекао да ће бити отац њене деце, на шта му је Кетрин одговорила:  ''Знаш, чула сам пуно тога о теби. И мислим да је време да ти кажем лаку ноћ.''

Фото: Профимедиа

Годину дана касније су се верили, а све остало је историја. Пар је добио двоје деце, ћерку Керси и сина
Дилана, док Мајкл из првог брака има још и сина Камерона. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas