Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО ЈЕ МОЈА МАРИНА": Цеца после премијере "Недеље" уплакана пришла Милици Јаневски

Милица Јаневски, скренула је пажњу на себе у серији "Кости", "Деца зла", "Кожа", "Фау ефекат", а у филм "Недеља" маестрално је одиграла лик легендарне Марине Туцаковић

1708347133_Foto-Ataimages.rs-Milica-Janevski-i-Ceca.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

У емисији "Први ред" на К1 телевизији Милица је испричала како је реаговала када јој је понуђена улога Марине Туцаковић, али и открива какве су биле реакције Футе Радуловића и Цеце Ражнатовић. 

- Моментално сам осетила страх јер сам била суочена с великом одговорношћу, посебно након што нас је Марина напустила пре годину и по дана. Она је била изузетно снажна личност, уткана у колективну свест нашег народа. Било је изазовно јер је то било на почетку приче, када је она открила ДЖеја. Док смо ми већ познавали Марину као звезду естраде, покушавајући да истражим њен живот путем биографија и интервјуа, схватила сам да је она обликовала једну целу еру и била је изузетно надарена у свом послу. С обзиром на такав утицај који је имала, осећала сам велику одговорност. Када се ради о тако снажним ликовима, свако има своја очекивања о томе како би то требало изгледати, али Марина је поседовала специфичан дух, гестикулацију, ведрину и неисцрпну животну енергију која је освајала све људе - каже Милица и открива какава је била Футина реакција након што је погледао филм: 

- Када је погледао те сцене, рекао је: "То је то. То је моја Марина." То је највећи комплимент који могу да добијем. Чак ми је и Цеца пришла на премијери, видно потресена и уплакана. Имала је потребу да ме загрли и да ми каже да је то она  и шта је она за све њу урадила и да није било Марине, не би било њене каријере такве какве јесте и да се захвали мени што сам успела да је некако вратим макар не неки тренутак - каже популарна глумица у емисији "Први ред" на телевизији К1.

Милица тврди да њен рођени брат и мајка представљају њене највеће критичаре:

- Ваљево је град познат по својој критичкој публици која није склона претераним похвалама према својим суграђанима, стварајући тиме изазовно окружење. Међутим, када постигнем неоспорни успех, осећам њихову поносну подршку. Моји највећи критичари су рођени брат и мајка. С обзиром на то да често играм захтевне улоге, моја мајка је једина која је одгледала све. Тата и брат, нису јер не могу да поднесу моје сузе. 

Дипломирала је основне академске студије глуме на Академији уметности у Новом Саду, у класи професорке Јасне Ђуричић

- Први пут сам се нашла у ужем кругу на Академији у Новом Саду, али нажалост нисам била примљена, па сам се вратила у Ваљево. Повратак у мали град је био емотивно тежак; већина људи је отишла, а ја сам остала једина. Многи су се питали шта ће бити са мном. Одлучила сам да се запослим у кафићу како бих имала своју финансијску независност, и у исто време одржала фокус на свом циљу. Касније ми је професорка рекла да је знала да ћу успети, јер се видела моја жеља да упишем Академију - закључила је Милица Јаневски у емисији "Први ред" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas