Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То је велика МУКА, велика борба": Гога Секулић проговорила о ПРОБЛЕМУ са којим се суочава њен син

Гога Секулић одлучила да подели са којим проблемом се суочава њен син

1703491826_Foto-Ataimagesrs-Goga-Sekulic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Гога Секулић је одлучила да проговори о проблему са којим се суочава њена породица. Њен син касни у говору и певачица је отворено рекла како се са тим бори. 

- Дете ми касни у говору! Сада идемо код логопеда. Он је навикао, као и сва мушка деца ''он оком, мама скоком'', али нарвно није само то у питању. Конкретне промене сам видела са непуне две године када је Василије престао да ме зове. Одлучила сам да се вратим у Београд и потражим помоћ наших стручњака. То је велика мука, велика борба - рекла је Гога и наставила:

- Много је таквих случајева, да деца буду здрава, а да касне у говору! Објаснили су ми да постоје различите мутације, а то није аутизам како обично одреагују на прву.

Певачица сматра да је за овај проблем најбитнија специјализација и вртић.

- Закључак у свему томе је само рад, рад и рад! То је исцрпљујуће, није лако ни родитељима ни деци. Јако је битна социјализација! Вртић је јако битан, да дете осети простор, другаре, атмосферу. Процес подразумева одлазак код логопеда, дефектолог, у сезорну собу све је то јако битно! Има много начина да се помогне. Све је Божија воља и рад. Напредак се види! Јако је спор, али он је само једном мали. Зато сам и запоставила каријеру, да бих се посветила само њему! Била сам у фазону ''или - или'. Сигурно бих оставила певање ако бих морала да бирам. Мој син говори на неком свом језику...јако је весео, али кад буде проговорио онако како треба, то ће бити права фешта, славље и сви ћете бит позвани - закључила је певачица у емисији "Премијери викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas