Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То је велика ТРАУМА и не бих је никоме пожелела": Љиљана Стјепановић испричала како је преболела развод

Љиљана Стјепановић отворила душу

1694785180_sifra_despot_04092018_0031.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Љиљана Стјепановић препознатљива по улози Радојке из серије “Село гори, а баба се чешља” развод препричава као најболније искуство које јој се догодило. Бојана Репића упознала је још у средњој школи, а удала се када је имала 21 годину.

- То је велика траума и не бих је никоме пожелела. Једва сам се из ње ишчупала и не волим ни да се сетим тог времена. Млада сам се удала, родила децу, а онда развела и остала сама, тако да је све то за мене било траума. Да сам била старија, можда бих то другачије преживела, а овако све је било болно и трауматично. Ипак, сматрала сам како је боље да деца расту у миру и с једним родитељем, него у лошој атмосфери - испричала је она својевремено за "Сторy" и открила зашто је дошло до развода.

- Били смо два различита света. Имала сам свега 27 година. Није могао да поднесе мој посао због љубоморе. Био је службеник, није ме подржавао и схватао неке ствари, тако да смо нажалост отишли у раскорак. Мислим да је породица важна и то ми је страшно недостајало у животу јер сам морала сама да се борим, али таква ми је судбина. На срећу, изгурала сам. Нисам размишљала о томе шта људи кажу што сам распуштеница. Одувек сам била борац, а деца су била уз мене, па се нисам обазирала на туђа мишљења. Моји најближи знали су разлоге зашто се мој брак распао и нисам осећала потребу да се било коме правдам - рекла је тада Љиља, па додала зашто је годинама касније остала сама.

- Наравно да желите да волите, наслоните главу на нечије раме, поделите бриге с неким. Имала сам заправо једну дугу везу, али нисам хтела поново да се удајем јер сам се плашила да би моја деца могла да му представљају терет и нисам била сигурна у његову љубав према Игору и Властимиру. У овим годинама већ прија ми самоћа, синови су одрасли, а ја сам коначно своја и могу на прави начин да се посветим себи и послу. Имам креативне тренутке у својој самоћи, много пишем и то ми прија. За сада се добро сналазим и не смета ми што немам мушкарца уз себе - закључила је Љиља.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas