Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То што сам ја био веран, ништа не значи": Бане Мојићевић искрено о разводу - "Да сам знао да ће ми бити овако, раније бих се развео"

Певач Бане Мојићевић, 2020. године званично се развео од супруге Милице, са којом има сина Радоша и ћерку Машу

1710414252_987ef762c2df4806ade684dc8fc6b8536587c9ff.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Њих двоје пар година пре званичног развода су се растали и нису живели заједно, а Бане је недавно проговорио о брачном бродолому.

- То што сам ја био веран, ништа не значи. Кад нешто не функционише боље је да се људи разиђу на време. Годину дана смо се забављали, а шест година смо били у браку. Свакако је боље да не постоји никаква подршка, него да има љубоморе и неразумевања. То ми је највећи стрес и траума коју сам доживео. Човек се бори да то толико не утиче на њега, наравно да јесте утицало, али довољно је времена пришло да могу нормално да функционишем - каже Бане и додаје:

- Боље је да не постоји никаква подршка, него да има љубоморе и неразумевања. Лакше је кад имаш подршку, али ако то немаш, онда идеш даље сам. Нисам нашао нову партнерку, нема потребе то да се крије. Музика је за мене најбоља терапија и најбољи пријатељ у сваком тренутку,а нарочито у оним најтежим - открио је певач у емисији ''Премијера - Викенд специјал''.

Бане Мојићевић дуго је избегавао да прича о разводу, а онда је почетком 2021. године отворио душу и признао да му је крах брака тешко пао, али да за његову фамилију то није било изненађење.

- Да сам знао да ће ми бити овако, раније бих се развео. Буквално сам процветао. И не само ја, рекао бих и да је Милици свануло. Обоје смо сада срећнији и задовољнији, а наш однос је искренији и здравији - рекао је Бане за "Ало" и додао:

- Једноставно смо се удаљили. Свако је живео за себе... Пре годину и по дана смо се раздвојили и живели одвојено, а недавно смо и тај папир потписали и званично се развели. Већ дуго нисмо пар. Дао сам и себи и њој времена да преболимо, да одболујемо то што нисмо успели, а у исто време и шансу да се нешто промени. Међутим, за то време смо још више схватили да нам је обома тако боље и дефинитивно се договорили да се и папиролошки разиђемо.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas