Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРАГЕДИЈА ЗАВИСНОСТИ: Глумац открива ИСТИНУ О борби са ОПИЈАТИМА

Глумац Бане Видаковић открио је своју тешку борбу са опијатима и њен несретан крај

1714215494_24ec5c5fa8d040eb26654d7cf50af0d7c2dbdeac.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Како је открио, хероин је први пут пробао 1979. године, након чега је почео његов пакао са опијатима.
- У наше време, то је било нормално. Хероин су доносили студенти који су кобајаги студирају овде, а у ствари се тако издржавају. Ми клинци до тада смо пушили траву, а кад се ово појавило, то је плануло. У року од годину дана, цео Београд, углавном онај његов интелекутални део, био је навучен, зато што смо били млади и луди и желели смо све да пробамо. У оно време бих пробао и отров - рекао је глумац гостујући на телевизији Хајп.

Како је време пролазило он је све више падао у зависност, а највише га је повредило када су његови пријатељи почели да умиру од ХИВ-а.
- Већ после непуне године сам изгубио контролу и схватио сам које се опасности ту крију. Ипак, наставио сам, иако ме је гомила пријатеља из основне и средње упозоравала. Онда сам 90-их схватио да нема много мојих пријатеља, да су се многи разбежали по свету или разболели од дроге, да имају ХИВ. Најбољи од њих су најгоре завршили - објаснио је Видаковић и додао:

- Куповао сам опијате, имао сам пара, али кад су се послови смањили и кад су Мину почели да зову људи којима се дуговао новац, почели су проблеми. Отишла је у Холандију, потом су и деца отишла код ње.
Ипак, одлучио је да жели да стави тачку на зависност. Од тада отворено говори о проблемима са пороцима у нади да ће људима бити светли пример да се клоне опијата.

- Запитао сам се хоћу ли да се бавим глумом или овим? Глуму сам волео довољно да сам био спреман да истрпим шта треба. И, није било лако, уопште. Дуго и тешко сам се скидао, на суво, без икаквих лекова. Намучио сам се, лежао сам код моје јадне мајке Грозде, она ми је доносила супице и пресвлаку. Кад сам све завршио, отишао сам код пријатељице докторке да ми извади крв и каже колико сам оштећен. Рекла ми је да сам имао много среће, све ми је било у реду. Упозорила ме је да се више никада не скидам на суво, јер могу сви органи да попуцају - рекао је глумац.

(Н Портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas