Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРАУМЕ ИЗ ПРОШЛОСТИ: Иванка Трамп на мети оца - Са Доналдом се љубила у уста, хтела да га прска сузавцем, а исповест бивше љубавнице открива ЈЕЗИВО САЗНАЊЕ (ФОТО)

Иванка Трамп данас слави 40. рођендан, а какви су је скандали пратили, присетио се цео свет баш на данашњи дан.

1635589598_profimedia-0373217220600.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Иванка Трамп, ћерка бившег америчког председника Доналда Трампа, данас слави 40. рођендан, а протеклог викенда је приредила дводневну журку тим поводом за своје другарице у Мајамију. Иванка је позната и по прославама, али и по другим "фештама", а како је то изгледало у претходним годинама, прочитајте испод.

Прочитајте још: ИСПУНИЛА ИМ СЕ ЖЕЉА: Кристијано Роналдо и Георгина Родригез потврдили да постају родитељи близанаца - Ево ко је први честитао (ФОТО)

Скандал до скандала

Ћерка Доналда Трампа је једном приликом током њиховог одмора у Аспену је нестала, а за њом су трагале полицијске снаге.

Како пише Аспен Даилy Нењс позивајући се на полицијског службеника који је учествовао у потрази, Иванка се све време с дечком скривала у другој хотелској соби. То је било доста пре мобилних телефона, па полиција није могла одмах да лоцира несталу Иванку.

Ипак, главни и најспорнији скандали се тичу Иванкиног односа са оцем.

Тако је једном приликом, Доналд Трамп изјавио у једној америчкој телевизијској емисији да би излазио са ћерком Иванком, да јој није отац.

Иванка је тада одреаговала на Доналдове речи врло бурно: "Да ми није отац, попрскала бих га бибер-спрејом!".

Својевремено је и порно звезда Сторми Данијелс тврдила да када је имала секс са Трампом 2006. године, и да ју је он стално упоређивао са својом ћерком.

Таман што се бура у САД поводом ових изјава смирила и таман што су бар неки заборавили на скандал светских размера, Иванка и Доналд су у јануару 2018. поново подигли прашину.

Трамп и Иванка су отишли у посету фабрике и разговарали је са запосленима о новом пореском плану. Фотографи нису пропустили прилику да овековече ову посету, али и интеракцију између Иванке и Трампа. Након што се Иванка представила и захвалила свима на позиву, Трамп је пришао својој ћерки и кренуо је да је пољуби.

Фотографи су забележили пољубац у уста, а друштвене мреже су преплавили снимци и коментари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas