Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Требало је да чува прљав веш за себе": Карлеуша прокоментарисала сукоб Ане Николић и Расте - "Јако ми је жао што јој се ово дешава"

Јелена је, као и увек, искрено прокоментарисала сукоб који се нашао у жижи јавности

1668586867_foto-JK-Ana-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Недавно се у свим медијима могла прочитати вест да се Ана Николић јавно обратила свом бившем супругу, реперу Стефану Ђурићу Расти, истичући да ће изнети сва његова "злодела" и обелоданити шта је радио. Репер није желео да коментарише Анине наводе, а поводом овог сукоба огласила се и Карлеуша:

- Ани желим да све ово што је боли и тишти превазиђе на најпаметнији начин. Прљав веш свакако треба држати за себе. И ја имам, наравно, као и свако од нас, прљав веш, али бих га чувала за себе. Али свакако да је паметно да се јавност никада не користи за обрачун с партнером, поготово када са њим имаш децу. Шта год да је било, што се Ане тиче, колико год ме је вређала јавно... Морам да кажем да ми је јако жао што јој се ово дешава. Ана је била и остала страшна риба, велика звезда и неко кога и дан-данас воле и цене. Мислим да је потребно само мало добре воље и добрих људи око Ане, и да ће се она вратити на старо - прокоментарисала је Јелена за домаће медије, како преноси "Курир".

Прочитајте још: Вики Миљковић у КУПАЋЕМ СА ЛЕОПАРД ПРИНТОМ И ПИРСИНГОМ НА ПУПКУ: Певачица у ретко виђеном издању (ФОТО)

Подсећамо, Ана Николич и Јелена Карлеуша напале су једна другу, упутивши међусобно оштре речи.

- Реаговаћу последњи пут на тужна писања ове несрећнице, зато што ми се уопште не препуцава са неким кога ми је првенствено жао. Ана, поновићу последњи пут, сабери се и потражи помоћ. Мајка си. Вређаш једину особу која је покушавала да ти помогне. Сада више не - јавно се обратила Јелена колегиници том приликом.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas