Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
победница

ТРИ СТВАРИ КОЈЕ КОНСТРАКТА НОСИ СТАЛНО НА НАСТУПИМА: Не одваја се од ових предмета које је добила од СВЕКРВЕ

Својим оригиналним перформансом скренула је сву пажњу јавности. Сада сви желимо да сазнамо нешто више о српској Лејди Гаги

1646642305_konstrakta.png
Фото: Принтскрин
Oglas

Њен наступ на овогодишњој Песми за евровизију 2022. без сваке сумње никога није оставио равнодушним. Одабир сценске гардеробе, необична мелодија и текст, оригиналност у пуном смислу те речи Констракти су донели победу. Јавност је потпуно заинтригирана њеном појавом и животом.

Иако су многи били у чуду кад су видели њен наступ у првој полуфилналној вечери Песме за евровизију, брзо након тога десио се преокрет и људи нису престајали да слушају њену песму са којим је, дефинитивно, направила револуцију.

Прочитајте још: Зашто КОНСТРАКТА од Ана? Ево ко је победница Беовизије (ФОТО)

У једном интервјуу за "Бефоре афтер" открила је да је заљубљеник у етарска уља:

- У слободно време учим о етарским уљима, последње две године. Потпуно нови универзум за мене. Навучена сам на дејства и мирисе. Могла бих да кажем да сад већ имам и добру колекцију. Користим их свакодневно и у изради аромакозметике коју правим и за себе и за друге по поруџбини.

Тада се и осврнула на три прстена која је добила од свекрве:

-Три златна прстена која ритуално стављам и носим на сваком наступу. Стари су стотинак година. Добила сам их од свекрве.

Ана Ђурић Констракта у јавном је животу од 2007. године, када је каријеру започела као чланица бенда "Земља грува". Има двоје деце и мужа који је, као и Констракта, завршио Архитектонски факултет. О улози мајке, Констракта је дала изјаву пре пар година за портал "Буди кева":

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas