Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У ГЛАВИ САМ ВЕЋ ОТИШЛА НА ЕВРОВИЗИЈУ" Бресквица разочарана што је колеге не подржавају

Анђела Игњатовић Бресквица важи за фаворита на предстојећој "Песми за Евровизију", где ће се такмичити са песмом "Гнездо орлово"

1707512398_6014d400307674680f9f592c0e3075e65ea9392a.jpg
Фото: Ата Имагес
Oglas

Нумера већ има преко 3 милиона прегледа на Јутјубу, па је за собом увелико оставила конкуренцију, а има огромну жељу да оде у Швадску на "Евровизију".

 Оно што ја причам приватно својој породици и када ме питају и тако нешто, ја сам из фазона: "Људи, ја ако не победим, ја ћу да будем, оно, да тугујем наредних 40 дана". Ја сам у својој глави већ отишла јер волим да манифестујем - истакла је Бресквица.

- Наравно да бих била тужна да не одем. Али ја генерално све што сам до сада урадила у животу, 'ајде да кажемо што се после тиче, ја сам све манифестовала. Значи, ја сам као мала замишљала да ћу ја да певам, све сам замишљала како се сада дешава, буквално. И онда сам негде из фазона, ја ћу сада даноноћно да замишљам ово, па ће да се деси... (смех) Толико сам оптерећена тиме да нешто замишљам и како ће да изгледа, и оно, момент када оно, објаве ко је победник "Евровизије", значи дотле сам дошла - додала је она.

Истиче да су је јавно подржали Даница Црногорчевић, Сања Вучић и Слоба Радановић, а изненадило ју је што је изостала подршка других колега.

- Била сам срећна због Данице... Ја сам то поделила свуда и свима сам послала. Као, Даница је причала о мени. Оно што људи можда ни не знају, али ја константно слушам њену музику. На пример, у колима, као виде ме у камари, ауто са споилером, ја возим и слушам Даницу Црногорчевић. Ја стварно њу много волим и баш ми је драго што ме је подржала. Сања Вучић је неко ко је од првог тренутка кад сам ја саопштила да ћу да се пријавим била ту уз мене и помогла ми милион пута, испричала ми како све функционише. Она је та која ме је баш подржала. Такође, Слободан Радановић и његова жена Јелена, стварно их поздрављам пуно. Они су ми се јавили, подржали ме, допада им се песма. Није, нажалост, пуно колега, мало ми је криво због тога, али ето њих двоје, троје, четворо који јесу, јако сам им захвална - закључила је за медије.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas