Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КАД СЕ КАМЕРЕ УГАСЕ

У серији "Игра судбине" глуми бахату Софију, а у реалности је Матеа СВЕ ОСТАВИЛА и променила живот због дечка (ФОТО)

Глумица Матеа Милосављевић ногама чврсто стоји на земљи.

1643899707_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Глумица Матеа Милосављевић стекла је велику популарност улогом Софије Шубаревић у серији "Игра судбине" где се показала као особа која је спремна на све зарад својих циљева, а сада је открила мало познате детаље из свог живота.

Матеа је са својим бившим дечком живела на врло необичном месту, а како каже, то јој је био показатељ да јој у животу не требају никакви луксузни станови ни виле.

"Бившег дечка када сам упознала он је живео у камперу. Тако да, када смо започели везу, ја сам просто почела исто да живим са њим тамо. Живели смо чак и на паркингу Аде Циганлије! Научила сам да ми не треба вила, да ми не треба не знам какав стан и луксуз, ово је луксуз! Било је разних незгодних ситуација. Баш је било онако хладних ноћи. Није био функционалан тоалет тако да смо се и ту сналазили на разне начине. Све то има своју драж. Лако је ширити се по стану и уживати, ’ајде уживај под оваквим околностима", испричала је глумица раније.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

У детињству је желела да буде балерина, али су јој, како каже, говорили да има вишак килограма.

"Желела сам да будем балерина, али су ми рекли да сам била дебела! Да, волим плес, то ми је стварно поред глуме, превелика љубав и као мала сам ишла у нижу балетску школу. Нисам прво могла да је упишем, зато што су ми рекли да сам дебела, па сам онда ја ипак некако уписала. Ето, одакле су моје несигурности! Али нема везе, то је нека њихова метода била. Разне неке добре ствари сам ја усвојила из ове школе, тако да сам сада срећна", открила је лепа глумица.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas