· · Коментари: 0

У СРБИЈИ ГА ОБОЖАВАЈУ: Ванбрачна ћерка славног глумца открила његово право лице - има НАЈМАЊЕ још петоро деце са ЧЕТИРИ жене

Највећа јавна тајна у Холивуду.

1679760103_Tesa-Gurin.jpg

Ц́ерка Џека Николсона, Теса Гурин, коју он никад није признао, проговорила је о свом отуђеном оцу, рекавши да он једноставно није заинтересован за везу са њом.

Гурин је рођена 1994. након што је њена мајка Џанин, конобарица, спавала са легендарним глумцем, који сада има 85 година и за којег се каже да је самотњак.

Николсон никада није јавно признао да је Гурин његова ц́ерка, али се његово очинство сматра „јавном тајном“ у Холивуду.

„Мама ми је од малих ногу говорила да никоме не говорим да имам славног тату“, рекла је Гурин.

Тесу је подгила њена мајка на Менхетну. Похађала је приватне школе које је наводно платио њен богати и славни тата. Али упркос томе што је наводно пружао финансијску помоц́, Николсон није био у контакту са Тесом дуги низ година.

 

„Одгајала ме је самохрана мајка у заиста несвакидашњој, компликованој ситуацији“, изјавила је Гурин.

Гурин није открила када је последњи пут разговарала са Николсоном и признала је да га уопште „не познаје“ добро.

„Моја мама је желела да имам везу са њим, али он је рекао да није заинтересован. Створила сам своје мишљење. Он је компликована особа и мислим да се моја мама бори против сопствених демона, а ја сам једноставно била колатерална штета“, рекла је она.

Упркос томе што је била отуђена од Николсона, Гурин каже да је наследила неке од особина свог оца.

 

„Ја сам приличо луда. Мислим да је то мало слично мом тати, према ономе што сам прочитала“, каже Теса.

Она такође дели љубав свог оца према глуми и сада јури каријеру у филмској индустрији – упркос томе што је претходно избегавала ту опцију. Она је написала есеј за Неwсwеек под насловом: „Ја сам ц́ерка Џека Николсона — волела бих да ме људи зову непо бебом“.

„Пошто сам одрастала без свог оца, седела сам по страни и фрустрирано посматрала како друга деца славних личности беспрекорно обезбеђују улоге или потписују уговоре са великим агенцијама“, написала је Гурин у тексту.

„У скорије време, постала сам још више фрустрирана због онога што мислим да је пропуштена прилика да ове такозване ’непо бебе’ заузму свој положај и прихвате га уместо да се жале на њега“, додала је.

 

Николсон има још најмање петоро деце са четири различите жене. Има ћерку Џенифер Николсон (59) са бившом женом Сандром Најт. Такође је отац Лорејн Николсон (32) и Реја Николсона (30) са бившом девојком Ребеком Брусард. И Лорејн и Реј су глумци.

Такође има сина Калеба Годарда (53) са глумицом Сузан Анспах. Међутим, Николсон није јавно признао да му је Кејлеб син све док није напунио 28 година. Глумац је такође отац Хани Холман (41), коју је добио током кратке романсе са данском манекенком Виние Холман. Као и у случају Тесе Гурин, Николсон није јавно признао да је њен тата.

(Задовољна)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.