Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ударила сам га кад ме је први пут пољубио": Ово је ФИЛМСКА љубавна прича глумачког пара Тијане и Славише Чуровић (ФОТО)

Познати пар се развео, па су се након седам година поново помирили

1662801874_Foto-Pixabay-Arhiva-novosti--Zoran-Jovanovic-Maccak-.jpg
Фото: Пиxабаy, Архива Новости Зоран јовановић Мачак
Oglas

Тијана и Славиша Чуровић су своју љубавну везу отпочели давне 2003. године. Они су започели пословну сарадњу из које се касније родила љубав.

"Први пут видели смо се у београдском хотелу Балкан. Било је то септембра 2003. године. Славиша је у то време био управник Никшићког позоришта и требала му је глумица за улогу у представи 'Претис лонац', а мој професор Феђа Стојановић препоручио је мене. Морам да признам да ми се у почетку уопште није свидело његово понашање. Кад сам прихватила улогу, пољубио ми је руку и предложио да ме одвезе кући, што сам одбила", причала је својевремено Тијана.

 

Када су се први пут пољубили, глумица га је како она каже "филмски" ударила. Упорно је одбијала да буде са њим, међутим, он је био доследан и није одустајао, што се на крају и исплатило. 

"Нисам одмах била заинтересована за њега као мушкарца. Чак сам га ударила кад ме је први пут пољубио, не јако, више онако филмски. Фасцинирала ме је његова истрајност, храброст и решеност да ме освоји. На дан кад сам дипломирала дошао је у Београд. Изашли смо на ручак и он је у једном тренутку значајно застао и упитао: 'Да ли би ти била са мном стално?'. Тада ме је дефинитивно освојио. Нисам ни била свесна да ме је заправо запросио", рекла је глумица једном приликом. 

Прочитајте још: Бранислав Трифуновић и Тихана Лазовић уживају на МЕДЕНОМ месецу: Пар се определио за "ГРАД ЉУБАВИ" (ФОТО)

Славиша Чуровић је тијану запросио три пута, а она је пристала тек након трећег, када су већ живели заједно и очекивали дете.

"Нисам га дефинитивно одбила, само сам одложила одлуку. После извесног времена запросио ме је други пут. Тада ми се није свидео прстен. Трећа је била срећа. Већ смо живели заједно и чекали дете па ми није преостало ништа друго него да пристанем и тиме формално потврдим нешто иза чега сам свим срцем стала месецима пре тога. Ја сам прави пример да је упорност најважнија. Он је толико био истрајан и сигуран да смо нас двоје створени једно за друго да сам морала да му поверујем. Сад могу да кажем да је био у праву", рекла је Тијана, преноси Халло.

Они су се нажалост развели, међутим, чини се да је је познати пар нашао заједнички језик и да су успели да превазиђу све препреке.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas