· · Коментари: 0

Упознали су се на снимању спота пре више од 20 година: Успешно се "крију" од јавности и не желе да открију да ли су се венчали (ФОТО)

Светски познати певач, Енрике Иглесијас, и његова супруга, некадашња руска тенисерка, Ана Курњикова већ више од две деценије своју љубав крију од очију јавности

1683665482_profimedia-0060915919.jpg
Фото: профимедиа

Све почиње када су се упознали на снимању спота за певачеву песму Есцапе, 2001. године, и од тада је овај пар нераздвојан, али о њиховим приватним животима се врло мало зна.

Познато је да Енрике и Ана имају троје деце, а делиће из њиховог живота повремено поделе са пратиоцима на Инстаграму.

Пар је 2017. дочекао близанце, Николаса и Луси, који сада имају пет година, а нову улогу у животу Енриге је коментарисао једном приликом.

- Још увек не могу да верујем да сам тата. Још увек је надреално - рекао је за ИТВ пре неколико година.

Три године касније постали су родитељи још једне девојчице, Мери (3).

Енрике и Ана су раније у интервјуима наглашавала да нису заинтересовани за венчање, а она је једном рекла да јој брак није "важан".

- У срец́ној сам вези. То је све што је важно. Верујем у посвец́еност. Верујем у то да будемо отворени и да верујемо једно другом и да се у потпуности поштујемо - рекла је она за часопис Вомен'с Хеалтх још 2011. године.

Следец́е године, Енрике је поделио сличан став.

- Мислим да не волиш некога више због парчета папира. Заједно смо вец́ 20 година, тако да мислим да смо јачи него икад - испричао је он о својој вези.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.