Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''УСПОСТАВЉАМ ЉУБАВНИ ОДНОС СА СОБОМ'': Јована Пајић искрено и без задршке о свом емотивном статусу

Певачица Јована Пајић већ неко време се не експонира у јавности, а сада је открила због чега је то тако

1685626225_marija_serifovic_1_koncert_23032022_0050-Jovana-Pajic-ATA.jpg
Фото: АТА
Oglas

Јована Пајић (34) је након развода проговорила о емотивном животу, и како је провела овај изазовни период далеко од очију јавности. 

- Па није то у задњем периоду, тако је цео живот. То је пут који мени прија. Знам да је то неизбежно, свесна сам да није могуће не постојати, а постојати. Једноставно нисам тај тип који претерано воли да постоји, осим када није битан разлог за то, као што су промоције или неко паметно саопштење око мог посла, али и генерално за мој лик и дело. Генерално радим па радим, а када будем имала нешто с чим могу да се похвалим, тада ћу се и појавити - започела је певачица.

Она се прошле године развела од колеге Александра Цветковића, познатијег као Сале Тропико. Јована је сада открила да ли има нешто ново на њеном емотивном плану.

- Првенствено успостављам љубавни однос са собом, немам ништа да саопштим или пријавим. Такве ствари се не планирају, када се опоравимо и дођемо себи, онако постанемо задовољни нашим животом, онда то у животу и дође. Уопште не размишљам у том правцу, посвећена сам себи и деци. То је процес који је неминован, мора да прође време и да се ради на себи. Превазишла сам тај догађај као такав, додуше никада нећу превазићи то што се догодило у мом животу - рекла је певачица.

Јована Пајић и Сале Тропико прошле године су ставили тачку на брак.

Подсетимо, пар се споразумно развео, без икакве помпе, а Јована је једном приликом истакла да јој та година није била ни мало лака.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas