· · Коментари: 0
ШОК

"Ужасно сам се потресла"... Лидија Вукићевић тешко поднела вест о смрти Риалде Кадрић

Ван себе

1611680605_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Зикина династија/ТВ Хаппy

Лидија Вукићевић, која је такође имала запажену улогу у филму "Жикина династиј", где је тумачила лик Лилике, потпуно је шокирана због смрти колегинице.

Прочитајте још: Преминула Риалда Кадрић, Марија из "Жикине династије"

Иако није имала заједничке сцене са њом, Лидија за покујну глумицу има само речи хвале:

- Јао, ја нисам ни знала. Да ли је то могуће? Ужасно сам се потресла. То је то. Треба бити јака личност, јер ова корона није само физичка, него више психичка болест - рекла нам је кроз огроман уздах Лидија и додала:

Прочитајте још: Имала је само 13 година када је снимала филм "Жикина династија": А да ли знате да улога Марије није била намењена њој?

- Ми нисмо имале неке заједничке сцене, виђале смо се током снимања, била је дивна девојка, а онда и жена. Ја не могу да дођем себи. Много сам се потресла и узнемирила. Сваки дан неке тужне вести. Мира Фурлан, па сад и Риалда, и то јако млада, ја немам речи. Људи, треба имати јаку психу за ово време, много је тешко. Људи само гледају да се не заразе короном, а не схватају да треба сачувати психу - закључила је глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.