· · Коментари: 0
КРАЈ ЉУБАВИ

Важили су за један од НАЈСКЛАДНИЈИХ парова са естраде, а вест о РАЗВОДУ изненадила је СВЕ: Ово је ЉУБАВНА ПРИЧА Јоване и Салета

Певач Александар Цветковић, фронтмен групе “Тропико бенд” и певачица Јована Пајић одлучили су да ставе тачку на брак.

1638548720_JOVANA-I-SALE.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/jovana___pajic

После десет година брака Сале и Јована одлучили су да покрену процес за развод брака, а већ неколико година њихов однос је био на "климавим ногама", сазнаје “Блиц”.

Јована и Сале имају две ћерке, а она је недавно истакла да некада није ни могла замислити да ће њих двоје бити у вези, а камоли венчати.

Прочитајте још: Разводе се Сале Тропико и Јована Пајић: Тачка на брак после 10 година

"Радили смо месецима, на мору и Копаонику, али се тада нисмо препознали. Мене су сви из бенда доживљавали као једног малог дечака, и свима је било чудно и смешно када су касније сазнали да смо ми у вези", испричала је Јована недавно у емисији "Венчање од А до ДА".

Певачица је додала да су тек након престанка сарадње она и Сале почели да се друже, али да никада није желела да буде у вези са неким из исте бранше, као ни Сале.

"Да ми је неко рекао, не бих му веровала. Ни он ни ја нисмо могли да замислимо да будемо са неким из исте бранше, али знате како кажу, све то што нећеш, само сачекај и доћи ће", признала је Јована.

Будући да је на венчању већ била у петом месецу трудноће, није имала превише могућности око избора венчанице.

"Нисам имала превише могућности, већ у шта станем, то ми је. Ја сам пробала ту венчаницу која је стајала на офингеру. Није била од оних што подсећају на Пепељугу, већ једна стидљива венчаница која је више личила на неки материјал. Пробала сам је, није ме жуљала, стомачић је могао да се упакује и ја сам рекла не бирам више ништа", изјавила је Јована.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.