· · Коментари: 0
КРАЈ БРАКА

"Већ неко време не живимо заједно": ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ потврдила да се РАЗВОДИ (ФОТО)

Јована Јеремић и Војислав Милошевић одлучили су да ставе тачку на свој брак.

1638546865_jovana-jeremic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Блиц

Водитељка Јована Јеремић је коначно одлучила да открије шта се заиста дешава између ње и супруга Војислава Милошевића.

"Како бисмо ставили тачку на све спекулације, трачеве и дезинформације, заједно и у договору смо донели одлуку да обавестимо јавност да смо, након четири године брака, одлучили да се разведемо. Истина је да већ неко време не живимо заједно, али је исто тако и истина да смо нас двоје у одличним и пријатељским односима и да нам је обома на првом месту срећа наше ћеркице Лее", написала је Јована и додала:

"Као и до сада, о свим важним стварима које се тичу ње, договараћемо се заједно, али ћемо своје животе водити одвојено, јер сматрамо да је тако најбоље за све. Хвала унапред свима што поштујете нашу приватност, јер је то сада нешто што нам је веома важно, како бисмо без непотребних компликација завршили процеудуру развода брака, која сама по себи није ни мало лака и пријатна. У будућности се нећемо оглашавати поводом овог питања, хвала на разумевању. Са поштовањем, Војислав Милошевић и Јована Јеремић", рекла је Јована у саопштењу.

Прочитајте још: Разводе се Сале Тропико и Јована Пајић: Тачка на брак после 10 година

Подсетимо, 2017. године Јована је започела везу са политичарем Војиславом Милошевићем. Упознали су се тако што ју је Војислав позвао на вечеру са намером да се дружи са његовом мајком која редовно прати "Парове". Тада им се догодила љубав на први поглед и постали су нераздвојни.

У јулу исте године Јована и Војислав су се верили. Веридби је присуствовало 50 политичаревих званица, док водитељка никога није позвала. Месец дана касније је раскинула веридбу, а у медијима се појавила вест да ју је вереник преварио.

Убрзо су се помирили и наставили су да уживају у љубави. Крајем 2017. године Јована је затруднела и на свет донела ћерку Леу. Док су се 2018. године венчали.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.