Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ СКАНДАЛ У НАЈАВИ! Принц Хари ће у својим мемоарима открити име свог ПРАВОГ ОЦА! (ФОТО)

Стара прича, нови моменат.

1629379063_hari.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

И управо када смо мислили како је невероватним причама и трачевима око британског принца Харија дошао крај – сада се појавила нова, можда и најапсурднија до сада.

Према америчком порталу "Радар Онлине", у његовим најављеним мемоарима, 37-огодишњи принц би требало да открије идентитет свог правог оца!

Готово целог Харијевог живота, у медијима и јавности постоји прича како војвода од Сасекса у ствари није син британског престолонаследника, 72-огодишњег принца Чарлса.

Највише због свог изгледа, боје косе с којом се издваја од осталих чланова краљевске породице, али и љубавних афера његове преминуле мајке, принцезе Дајане, Хари се неретко налазио на мети таблоида који су тврдили како је његов прави отац у ствари бивши британски официр, 63-огодишњи Џејмс Хјуит.

Он је сам деведесетих година прошлог века открио како је био у вези са Дајаном док је била у браку са Чарлсом, а са 37-огодишњим принцем дели и невероватну физичку сличност у виду исте боје косе.

И премда је Хјуит јавно порекао да је Харијев отац, поједине медије то није спречило да наставе да развлаче ову апсурдну причу за коју поменути амерички портал сада тврди како ће британски принц ускоро и потврдити у књизи која би ускоро требало да угледа светлост дана.

Иако нема никаквог доказа за овакве тврдње, постоји наравно могућност да ће се принц у књизи дотаћи и ове теме, али највише у виду тога колико су овакве неистините информације утицале на његово одрастање, али и однос са његовим оцем, принцем Чарлсом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas