Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вељко Ражнатовић открио да не жели да његова деца одрастају пред камерама: "То је проклетство једно"

Вељко је признао и да је у прошлости доста грешио

1684568189_veljko_bogdana_21042023_0002.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Наследник Светлане Ражнатовић, недавно се други пут оставио у улози оца. Поносан је отац двојице синова, Жељка и Крстана. Вељко жели да његови синови буду спортисти кад одрасту:

- То је најлепше што можеш да будеш, спортиста. Што даље од јавног света, одрастање поред камере никако. То је проклетство једно! Нико са мном није живео пет минута, нити зна мој дан... - испричао је за "Блиц", па додао:

- Добијам велику осуду људи шта год да сам радио и мислим да им то не треба и мислим да ће им много квалитетнији живот бити ако им се свака грешка у младости не преувелича. Не видим их ту, све бих радио у својој моћи да их склоним.

Сада уживау складном браку са Богданом, али се осврнуо на свој живот и признао да је доста грешио у младости:

- Имам жену и децу. Не може тата да се враћа у пет ујутру из града пијан и да буде кретен. Као што ме је ноћни живот уморио, тако су ме умориле и везе са девојакама са којима није требало да будем. То је све грех. Све то што сам ја радио је ненормално и грешно. Може сада неко да каже, јер је 21. век, да је ово све затуцано, али ја мислим да су они који то раде и тако мисле ненормални - закључио је он за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas