· · Коментари: 0

Весна Змијанац искрено о односу са УНУЦИМА и животу ван града: "Ја сам спремна"

Живот јој је испуњен временом које проводи са породицом

1663941699_Foto-Ataimages.rs-Vesna-Zmijanac-Pixabay.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Пиxабаy

Весна Змијанац је позната као једна од легенди народне музике. Она иза себе има веома успешну каријеру, а остварила се и у улози мајке и баке. Истиче да највише ужива када је у својој кући на Букуљи, далеко од свега.

Деца је често посећују, а поносна бака много воли своје унуке.

"Шта је Весна причала пре двадесет година? Ја имам много оџака и шпорет на дрва, ја сам спремна, имам и шуму. Има ко ради на Букуљи, не могу ја све, ја кувам. Спремам зимницу, све око хране. Деца су ми често ту, ја онда морам да кувам, ништа друго не стижем. Они не једу месо, али једу све друго, све из баште. Ја сам јутрос отишла на Каленић, однела ручак унуцима. Шта да радим цео дан? Ја се одморим до 9,10 сати. Николија је још вреднија од мене, Реу учим да кува. Много волим моје унуке, али галамим највише", испричала је Весна Змијанац за Информер.

Прочитајте још: Драма у авиону у коме је била Слађа Алегро: Огласила се певачица и објаснила шта се догодило

Што се тиче планова за Нову годину, певачица је добила неколико понуда, али и даље разматра која јој највише одговара.

"Ове јесени радно. Све је испуњено до јуна. На пролеће ћемо радити један концерт, у међувремену смо свуда. Ја држим четворо, петоро на 'стендбају' за Нову годину. Видећу где ми је удобно, прошле године сам се смрзла, за своје године сам много опуштена", рекла је Весна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.