Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВЕСНА ЗМИЈАНАЦ ЈЕ ОДБИЛА ДА СНИМИ ВИДОВДАН" Гоца Лазаревић открила велику тајну о чувеној песми

Певачица Гоца Лазаревић је приликом једног гостовања у јутарњем програму открила тајну везану за песму "Видовдан".

1708252011_129199_dg-d-1000x0_f.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

- Песма је била намењена Весни Змијанац, али она није желела да је сними да не би нарушила своју југословенску популарност, док сам ја молила Захара да ми је да. Тек када је она одбила, рекао ми је: 'Добро, ево ти' - насмејала се певачица.

Иначе, Гоца је током гостовања у једној емисији открила како је баш због те песме забрањена у Хрватској и Црној Гори:

- На Косову и Метохији сам била пре две године, морам да кажем да песма "Видовдан" није ни Захарова, ни моја, то је песма народа, ово је песма Срба. Добила сам много због те песме, али много сам и изгубила. Изгубила сам тржиште, не зову ме у Хрватску да певам, али сам добила песму која ће живети и после мене, ово је оно што остваљам за будуће генерације - рекла је Гоца, па открила да из истог разлога не наступа ни у Црној Гори:

- Не зову ме ни у Црну Гору, нисам тамо певала више од двадесет година, чак је песма "Видовдан" забрањена на свим медијима. Ја не размишљам о томе, ја нисам националиста, ја сам родољуб која воли своју земљу и то је најважније. "Видовдан" је права српска песма, и то је важно. Колико сам ја пута плакала са публиком због те песме, и док смо је певали сви, сви смо плакали. Мене политика не занима, спорт, музика и уметност спајају људе и то је најважније - истакла је певачица у једној од емисија.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas