Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вил Смит први пут у јавности након инцидента на додели Оскара: Ево где је отишао познати глумац (ФОТО)

Вил Смит појавио се први пут од инцидента на додели овогоди[њег Оскара на приватном аеродрому у Индији

1650783164_profimedia-0685435827.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Глумац је расположено позирао фотографима са неколико обожавалаца када је у суботу стигао на приватни аеродром у Мумбаију укључујући и чувара.

Вил  (53) сада се први пут појавио након што је ошамарио Криса Рока на 94. додели Оскара крајем прошлог месеца. Смит је у суботу стигао на локацију у Мумбаију, где га је дочекала група папараца који су чекали долазак глумца, пише Пеопле.

Прочитајте још: СА ВИКЛЕРИМА НА ГЛАВИ ЗАВИЈА САРМИЦЕ: Лепу Брену син кришом снимио у домаћинском издању (ФОТО)

Фото: профимедиа

Разлог његовог доласка у Идију је како би се наводно састао са духовним вођом Садгуруом, са којим су се Смит и његова породица срели 2020. године у Лос Анђелесу. Смит је обучен потпуно лежерно, носи белу мајицу, сиви шорц и патике.

Подсетимо, током доделе Оскара Смит је изашао на сцену и ударио Рока (57), као одговор на шалу коју је комичар изрекао о обријаној глави његове супруге.

Од инцидента, Смит се јавно извинио Року. Вил је те вечери освојио  награду за најбољег глумца, а онда је након инцидента даооставку на Академију, која је такође забранила глумцу да присуствује њеним догађајима у наредних 10 година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas