Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Винона Рајдер открила због чега је у свађи са Мел Гибсоном

Славни глумац пре десет година увредио је своју колегиницу, која не жели ни дан данас да разговара са њим.

1593157110_gibson.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гоод Морнинг Америца
Oglas

Глумац Мел Гибсон поново се нашао на мети медија због увреда које је упутио колегиници Винони Рајдер.

Прочитајте још:  Вил Смит јавно признао супрузи да му је најтеже пао развод од бивше жене (ВИДЕО)

Глумица тврди да је колега увредио на расној основи, што је њу веома погодило: - Били смо на некој забави са једним мојим пријатељем, и Мел је био ту, пушио је цигару. Дотакли смо се теме вере, и он ме је питао: -Ниси ти ваљда од оних што су бежали из рерне? - рекла је Винона у интервјуу за америчке медије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

спеецхлесс

А пост схаред бy Wинона Рyдер (@wинонарyдероффициал) он

Реченица коју је Гибсон изговорио, сматра се алузијом на спаљивање Јевреја у нацистичким логорима. Иако је мислила да ће са тиме заршити, славни Мел се обратио њеном пријатељу који је геј и упитао га - да ли ћ добити сиду ако само разговара са њим.

Прочитајте још: Волели смо је у улози ДАДИЉЕ, а нисмо знали да је преживела ХОРОР

Мел Гибсон се није оглашавао, док из његовог ПР тима тврде да је све ово лаж и да Винона ни после 10 година није желела да се састане са њим, да реше неспоразуме.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas