Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Владан Савић никад искреније о раскиду са Јованом: "Плакао сам на сав глас и говорио да ће бити боље"

Владан Савић имао је тежак почетак године

1670919814_Untitled.jpg
Фото: Yоу Тубе/Принстскрин/ Амиг схоw
Oglas

Владан Савић, певач групе Магла бенд, растао се од партнерке Јоване Јоцић прошле године. Пар има ћеркицу Анђелију (3) и показатељ су тога како некадашњи партнери треба да функционишу након растанка. Могућа неслагања заборављају јер им је брига о детету на првом месту.

Владан не крије да му растанак није лако пао, али истиче да је у добрим односима са Јованом и да је најважније да је њихово дете срећно.

Прочитајте још: Погледајте како данас изгледа МАЛА ЗОНЕ: Наставила је да се бави ГЛУМОМ, а остварила се и у улози мајке (ФОТО)

- Хтео сам овим пројектом да закључам тему Јоване и мене, нас двоје имамо супер однос, све је океј, наше дете је срећно, Јована је срећна, ја сам срећан, све се завршило, свако је кренуо својим животом. Имамо дете које је најбоље на свету, које волим највише на свету, које кад изговори пред спавање: 'Тата, је л' ти волиш да те чешкам', то је нешто за шта живим. Јованин и мој договор је да не спомињемо више једно друго, то је договор од растанка - рекао је Владан у Премијери.

Певач каже да од растанка није упознао некога коме би подарио део свог времена и да све слободно време након посла посвећује ћерки Анђелији, ипак не губи веру у љубав. Јована је након раскида срећу пронашла поред симпатичног Италијана, а Владану је најважније да је мајка његовог детета срећна.

- Нисам упознао њеног партнера, кад буде то требало да се деси, десиће се, немам ништа против момка, мени је најбитније да је Јована срећна јер ће и дете бити срећно. Није ми се десила љубав још, али верујем да ће ми се десити, верујем у љубав за цео живот. Није ми се десило апсолутно ништа, што би људи рекли, ни да ме дирне, можда ја тако тренутно зрачим. Немам недељно један дан за себе, пуно наступамо, кад не наступамо проводим време са дететом - искрен је био певач.

Прочитајте још: Милош Бикоивћ украсио дом за празнике: Одабрао ЈЕЛКУ какву дуго нисмо видели (ФОТО)

Анђелији још увек нису саопштили да су родитељи одличили да ставе тачну на љубав:

- Анђелија је мала, нисмо јој ништа објаснили, схватила је да мама и тата живе на другим локацијама, нисмо разговарали, мала је да бисмо причали на ту тему. Чињеница је да ћемо вероватно ићи код неког породичног психолога да нам мало сугерише и појасни како да поступимо, на који начин да саопштимо. Можда и не треба никад саопштити: 'Ми смо се растали, не волимо се. Мама и тата се не воле', просто треба пустити време - каже певач у поменутој емисији.

- Прошле године после наступа на дочеку дошао сам кући, појачао музику до краја да ме не чују комшије и плакао на сав глас и говорио себи: 'Биће боље ове године', јесте боље ове године у другом делу. Желео бих здравље, само здравље - био је искрен певач.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas